Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZYW.SI.TTZTX 14/15Z - 15/16L NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZYW.SI.TTZXX 13/14Z - 13/14Z NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.3s.EKPZ.SI.TTZTX.R 16/17Z - 17/18L NIE
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZJ.SI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZTX.T 16/17Z - 17/18L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OPMTZ.SI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Toksykologia żywności T.3s.TOZY.SI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 90.00