Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZYW.SI.TTZTX | 14/15Z - 15/16L | NIE | |||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZYW.SI.TTZXX | 13/14Z - 13/14Z | NIE | |||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.3s.EKPZ.SI.TTZTX.R | 16/17Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZJ.SI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZTX.T | 16/17Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OPMTZ.SI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Toksykologia żywności T.3s.TOZY.SI.TTZTX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |