Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TTZTX-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX 12/13L - 15/16Z NIE
Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T 15/16L - 19/20Z NIE
Chemia 2 R.CHM.CHEM2.SI.TTZTX 12/13L - 15/16Z NIE
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TTZTX.T 15/16L - 19/20Z NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Fizyka R.FIZ.FIZYK.SI.TTZTX 12/13L - 15/16Z NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZTX.R 15/16L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZTX.T 15/16L - ... NIE
Grafika inżynierska T.IAP.GRAIN.SI.TTZTX 14/15L - 15/16Z NIE
Matematyka z elementami statystyki T.2s.MES2.SI.TTZTX.I 15/16L - 19/20Z NIE
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZTZ.I 19/20L - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki 2 I.MAT.MATS2.SI.TTZTX 12/13L - 15/16Z NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.2s.PZBP.SI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Rysunek techniczny i grafika komputerowa T.IAP.RTIGK.SI.TTZTX 12/13L - 13/14L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13L - ... n/d 60.00