Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 19/20L | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE | |||||
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Chemia 1 R.CHM.CHEM1.SI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE | |||||
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TTZTX.T | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ekologia T.KTF.EKOST.SI.TTZTX | 12/13Z - 13/14Z | NIE | |||||
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ekologia i ochrona środowiska T.KTF.EKOOS.SI.TTZTX | 14/15Z - 14/15L | NIE | |||||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZTX.R | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MES1.SI.TTZTX.I | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZTZ.I | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Matematyka z elementami statystyki 1 I.MAT.MATS1.SI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE | |||||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZTX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Obliczenia chemiczne T.KTW.OBLCH.SI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE | |||||
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZTX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 30.00 |