Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych