Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: Siódmy semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZOX.O 20/21L - ... NIE
Elektyw 8: Toksykologia żywności T.F6.8EL1.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych