Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, biotechnologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZOX.O | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw 8: Toksykologia żywności T.F6.8EL1.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE | ||
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... | NIE |