Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, biotechnologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Szósty semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-6-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Siódmy semestr, biotechnologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZOX.O | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 8: Toksykologia żywności T.F6.8EL1.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
| |||||