Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: Szósty semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Biologia komórki T.5s.BIOK.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL51.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Genetyka ogólna T.5s.GENO.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE
Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZOX.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych