Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: Piąty semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.F4.3EL2.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F4.9EL2.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Enzymologia T.4s.ENZY.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Fizjologia komórki roślinnej i zwierzęcej T.4s.FKRZ.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZOX.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... n/d 120.00