Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: Czwarty semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20Z Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.3s.AOJZ.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE
Fizykochemia biopolimerów T.3s.FCBI.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE
Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.3s.ZCEB.SI.TTZOX.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... n/d 90.00