Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, biotechnologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, biotechnologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.3s.AOJZ.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Fizykochemia biopolimerów T.3s.FCBI.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.3s.ZCEB.SI.TTZOX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | n/d | 90.00 |