Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, biotechnologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 18/19L Wymagany do warunku
Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T 18/19L - 18/19L NIE
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TTZOX.T 18/19L - 18/19L NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZOZ.T 19/20L - ... NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZOX.R 18/19L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZOX.T 18/19L - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki T.2s.MES2.SI.TTZOX.I 18/19L - 18/19L NIE
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZOZ.I 19/20L - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.2s.PZBP.SI.TTZOX.T 18/19L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZOZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19L - ... n/d 30.00