Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Drugi semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
Etap: Drugi semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, biotechnologia żywności
Następne etapy: Trzeci semestr, biotechnologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T 18/19L - 18/19L NIE
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TTZOX.T 18/19L - 18/19L NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZOZ.T 19/20L - ... NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZOX.R 18/19L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZOX.T 18/19L - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki T.2s.MES2.SI.TTZOX.I 18/19L - 18/19L NIE
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZOZ.I 19/20L - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.2s.PZBP.SI.TTZOX.T 18/19L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZOZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19L - ... n/d 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)