Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, biotechnologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, biotechnologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T | 18/19L - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia II T.2s.CHE2.SI.TTZOX.T | 18/19L - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZOZ.T | 19/20L - ... | NIE | |
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZOX.R | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZOX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Matematyka z elementami statystyki T.2s.MES2.SI.TTZOX.I | 18/19L - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE |
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZOZ.I | 19/20L - ... | NIE | |
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.2s.PZBP.SI.TTZOX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZOZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19L - ... | n/d | 30.00 |