Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, biotechnologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZOX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TTZOX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZOZ.T 19/20Z - ... NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZOX.T 18/19Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZOX.R 18/19Z - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MES1.SI.TTZOX.I 18/19Z - 18/19L NIE
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZOZ.I 19/20Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZOX.T 18/19Z - ... NIE
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZOX.T 18/19Z - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T 19/20Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZOX.T 18/19Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 30.00