Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, biotechnologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, biotechnologia żywności (TTZOX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, biotechnologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZOX.T | 18/19Z - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE | |
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TTZOX.T | 18/19Z - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE | |
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZOZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZOX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZOX.R | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MES1.SI.TTZOX.I | 18/19Z - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE | |
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZOZ.I | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZOX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZOX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZOX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | n/d | 30.00 |