Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Ekonomia R.EKN.EKONM.SI.TTZIX 15/16Z - 17/18L NIE
Ekonomia T.7s.EKON.SI.TTZIX.R 18/19Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EKOMP.SI.TTZIX 15/16Z - 17/18L NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.7s.EKPZ.SI.TTZIX.R 18/19Z - ... NIE
Elektyw 5: Żywność GMO T.F7.5EL2.SI.TTZIX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 6: Automatyzacja i robotyzacja procesów biotechnologicznych T.F7.6EL1.SI.TTZIX.A 19/20Z - ... NIE
Elektyw 6: Podstawy elektroniki i automatyki A.ENR.09L62.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 6: Podstawy elektroniki i automatyki A.ENR.09L62.SI.TTZIX 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 6: Podstawy elektroniki i automatyki T.F7.6EL2.SI.TTZIX.A 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw 7: Mikrobiologia przemysłowa T.F7.7EL1.SI.TTZIX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 7: Mikrobiologia przemysłowa T.KTF.09L71.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 7: Mikrobiologia przemysłowa T.KTF.09L71.SI.TTZIX 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw kierunkowy 5: GMO T.BTZ.09L52.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw kierunkowy 5: GMO T.BTZ.09L52.SI.TTZIX 17/18Z - 17/18Z NIE
Rachunkowość T.7s.RACH.SI.TTZIX.R 18/19Z - ... NIE
Rachunkowość T.DZT.RACHU.SI.TTZIX 15/16Z - 17/18L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00