Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-6-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Siódmy semestr, bioinżynieria i bioprocesy![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.F6.0EL1.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.F6.0EL1.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.ZCZ.09L01.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.KTF.09L21.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna O.GHN.09L42.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZIX.O | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZIX.O | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw II: Biotechnologia w przetwórstwie surowców zwierzęcych T.F6.EL21.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZIX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw VI: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.09E62.SI.TTZIX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Enzymologia T.BTZ.ENZYM.SI.TTZIX | 14/15L - 16/17Z | NIE | |||
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZIX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.SI.TTZIX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.6s.OCWI.SI.TTZIX.I | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZIX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Praktyka produkcyjna T.DZT.PRAKT.SI.TTZIX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX | 14/15L - 16/17L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15L - ... | n/d | 180.00 |