Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
  Następne etapy: Siódmy semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20Z Wymagany do warunku
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.F6.0EL1.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.F6.0EL1.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 10: Toksykologia żywności T.ZCZ.09L01.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.F6.2EL1.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw 2: Biotechnologia ochrony środowiska T.KTF.09L21.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna O.GHN.09L42.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZIX.O 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw 4: Inżynieria genetyczna T.F6.4EL2.SI.TTZIX.O 18/19L - ... NIE
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.F6.EL22.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw II: Biotechnologia w przetwórstwie surowców zwierzęcych T.F6.EL21.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw III: Procesy fermentacji i biosyntezy T.F6.EL31.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw III: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.KTF.09E32.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E42.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL61.SI.TTZIX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw VI: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.09E62.SI.TTZIX 16/17L - 16/17L NIE
Enzymologia T.BTZ.ENZYM.SI.TTZIX 14/15L - 16/17Z NIE
Inżynieria bioreaktorowa T.6s.INBR.SI.TTZIX.T 17/18L - ... NIE
Inżynieria bioreaktorowa T.IAP.INZRE.SI.TTZIX 14/15L - 16/17L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.SI.TTZIX 14/15L - 16/17L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.6s.OCWI.SI.TTZIX.I 17/18L - ... NIE
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZIX.T 17/18L - ... NIE
Praktyka produkcyjna T.DZT.PRAKT.SI.TTZIX 14/15L - 16/17L NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T 17/18L - ... NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX 14/15L - 16/17L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 180.00