Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
  Następne etapy: Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
BHP i ergonomia A.EMR.BHPRG.SI.TTZIX 14/15Z - 15/16L NIE
Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Biologia komórki T.5s.BIOK.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Biologia komórki T.ZCZ.BIOKM.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Elektyw 9: Higiena produkcji T.PPZ.09L91.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 9: Higiena produkcji T.F5.9EL1.SI.TTZIX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.F5.9EL2.SI.TTZIX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZIX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZIX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw I: Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.09E11.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T 18/19Z - ... NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.SI.TTZIX 16/17Z - 16/17Z NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.5s.ERBP.SI.TTZIX.A 17/18Z - ... NIE
Genetyka ogólna T.5s.GENO.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Genetyka ogólna T.KTF.GENOG.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.INZPR.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie R.AGB.ORGZA.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie T.5s.ORGZ.SI.TTZIX.R 17/18Z - ... NIE
Prawo i etyka w biotechnologii T.5s.PIEB.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Prawo i etyka w biotechnologii T.BTZ.PRETB.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE
Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX 14/15Z - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 150.00