Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy
  Następne etapy: Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19Z 18/19L 19/20Z Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX 13/14L - 16/17Z NIE
Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZIX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw 1: Podstawy biotechnologii przemysłowej T.F4.1EL2.SI.TTZIX.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.F4.3EL2.SI.TTZIX.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.F4.3EL2.SI.TTZIX.T 17/18L - 17/18L NIE
Enzymologia T.4s.ENZY.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Fizjologia komórki roślinnej i zwierzęcej T.4s.FKRZ.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Fizjologia komórki roślinnej i zwierzęcej T.BTZ.FKRIZ.SI.TTZIX 13/14L - 16/17Z NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T 16/17L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX 13/14L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00