Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19Z | 18/19L | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTZIX | 13/14L - 16/17Z | NIE | ||||
Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX | 13/14L - 16/17Z | NIE | ||||
Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZIX | 13/14L - 16/17Z | NIE | ||||
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw 1: Podstawy bioprocesów w przemyśle spożywczym T.F4.1EL1.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw 1: Podstawy biotechnologii przemysłowej T.F4.1EL2.SI.TTZIX.T | 16/17L - 16/17L | NIE | ||||
Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.F4.3EL2.SI.TTZIX.T | 16/17L - 16/17L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw 3: Biotransformacja, bioremediacja i bioindykacja T.F4.3EL2.SI.TTZIX.T | 17/18L - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Enzymologia T.4s.ENZY.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Fizjologia komórki roślinnej i zwierzęcej T.4s.FKRZ.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Fizjologia komórki roślinnej i zwierzęcej T.BTZ.FKRIZ.SI.TTZIX | 13/14L - 16/17Z | NIE | ||||
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - ... | n/d | 120.00 |