Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE | ||
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE | ||
Elektyw 8: Podstawy żywienia człowieka T.F3.8EL1.SI.TTZIX.T | 16/17Z - 16/17Z | NIE | ||
Elektyw 8: Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.F3.8EL2.SI.TTZIX.T | 17/18Z - 17/18Z |
![]() ![]() |
NIE | |
Fizykochemia biopolimerów T.3s.FCBI.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Fizykochemia biopolimerów T.IAP.FZBIO.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE | ||
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZY.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE | ||
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE | ||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZIX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTZY.SI.TTZIX | 13/14Z - 15/16L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |