Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, bioinżynieria i bioprocesy
  Następne etapy: Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE
Elektyw 8: Podstawy żywienia człowieka T.F3.8EL1.SI.TTZIX.T 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 8: Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.F3.8EL2.SI.TTZIX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Fizykochemia biopolimerów T.3s.FCBI.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Fizykochemia biopolimerów T.IAP.FZBIO.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZY.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZIX.T 16/17Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTZY.SI.TTZIX 13/14Z - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 90.00