Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, bioinżynieria i bioprocesy

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, bioinżynieria i bioprocesy (TTZIX-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, bioinżynieria i bioprocesy
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T 15/16Z - ... NIE
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX 12/13Z - 14/15L NIE
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZIX.T 15/16Z - ... NIE
Chemia 1 R.CHM.CHEM1.SI.TTZIX 12/13Z - 14/15L NIE
Chemia I T.1s.CHE1.SI.TTZIX.T 15/16Z - ... NIE
Ekologia T.KTF.EKOSI.SI.TTZIX 12/13Z - 13/14L NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZIX.T 15/16Z - ... NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.KTF.EKOOS.SI.TTZIX 14/15Z - 14/15L NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZIX.R 17/18Z - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MES1.SI.TTZIX.I 15/16Z - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki 1 I.MAT.MATS1.SI.TTZIX 12/13Z - 14/15L NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZIX.T 15/16Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.KTW.OBLCH.SI.TTZIX 12/13Z - 14/15L NIE
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZIX.T 17/18Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZIX.T 15/16Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTZIX 12/13Z - 14/15L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13Z - ... n/d 30.00