Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Siódmy semestr, żywienie człowieka (TTZCX-7-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa inżynierska (inż.) Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Ekonomia T.7s.EKON.SI.TTZCX.R | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZ3S.SI.TTZCX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.7s.EKPZ.SI.TTZCX.R | 18/19Z - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX | 16/17Z - 16/17Z | NIE | ||||
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX | 16/17Z - 16/17Z | NIE | ||||
Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX | 17/18Z - 17/18Z |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.9PDIE.SI.TTZCX | 16/17Z - 16/17Z | NIE | ||||
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T | 18/19Z - 18/19L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX | 16/17Z - 16/17Z |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX | 17/18Z - 17/18Z |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ergonomia A.EMR.ERGON.SI.TTZCX | 15/16Z - 16/17Z | NIE | ||||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.SI.TTZCX | 17/18Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.SI.TTZCX.A | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.SI.TTZCX | 14/15Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TTZCX.I | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Organizacja i zarządzanie T.7s.ORGZ.SI.TTZCX.R | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Rachunkowość R.EOR.RACHN.SI.TTZCX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Rachunkowość T.7s.RACH.SI.TTZCX.R | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - 17/18L | n/d | 210.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | n/d | 208.00 |