Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, żywienie człowieka (TTZCX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, żywienie człowieka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Ekonomia T.7s.EKON.SI.TTZCX.R 20/21Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZ3S.SI.TTZCX 15/16Z - 17/18L NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.7s.EKPZ.SI.TTZCX.R 18/19Z - 19/20Z NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F7.4EL2.SI.TTZCX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.9PDIE.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTZCX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.09KOS.SI.TTZCX 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZCX.T 19/20Z - ... NIE
Ergonomia A.EMR.ERGON.SI.TTZCX 15/16Z - 16/17Z NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.SI.TTZCX 17/18Z - 17/18L NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.SI.TTZCX.A 18/19Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.SI.TTZCX 14/15Z - 17/18L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TTZCX.I 18/19Z - ... NIE
Organizacja i zarządzanie T.7s.ORGZ.SI.TTZCX.R 20/21Z - ... NIE
Rachunkowość R.EOR.RACHN.SI.TTZCX 15/16Z - 17/18L NIE
Rachunkowość T.7s.RACH.SI.TTZCX.R 18/19Z - ... NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T 18/19Z - ... NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX 15/16Z - 17/18L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00