Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, żywienie człowieka (TTZCX-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, żywienie człowieka
  Następne etapy: Siódmy semestr, żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Biotechnologia żywności T.6s.BIZY.SI.TTZCX.T 17/18L - ... NIE
Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZCX 14/15L - 16/17L NIE
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWEG.SI.TTZCX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw I: Technologie otrzymywania produktów węglowodanowych T.F6.EL12.SI.TTZCX.T 18/19L - 18/19L NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T 18/19L - 19/20L NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T 18/19L - 19/20L NIE
Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTZCX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T 18/19L - 19/20L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTZCX 14/15L - 15/16L NIE
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCX.T 17/18L - ... NIE
Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX 14/15L - 16/17L NIE
Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T 17/18L - ... NIE
Projektowanie technologiczne T.MAZ.PRTEH.SI.TTZCX 14/15L - 16/17L NIE
Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T 17/18L - ... NIE
Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZCX 14/15L - 16/17L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 180.00