Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, żywienie człowieka (TTZCX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, żywienie człowieka
  Następne etapy: Szósty semestr, żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T 17/18Z - ... NIE
Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX 14/15Z - 16/17Z NIE
Ekonomia R.EKN.EKONO.SI.TTZCX 14/15Z - 15/16L NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K05.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.F5.5EL2.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.F5.5EL2.SI.TTZCX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.ZCZ.DIETA.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F5.EL92.SI.TTZCX.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCX.T 18/19Z - 18/19L NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09NAL.SI.TTZCX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.SI.TTZCX.T 19/20Z - ... NIE
Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCX.T 17/18Z - ... NIE
Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZCX 14/15Z - 16/17Z NIE
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZCX.T 17/18Z - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.INPR1.SI.TTZCX 14/15Z - 16/17Z NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZCX.T 17/18Z - 18/19L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SI.TTZCX 14/15Z - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie R.AGB.ORGZA.SI.TTZCX 14/15Z - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 150.00