Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, żywienie człowieka (TTZCX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, żywienie człowieka
  Następne etapy: Piąty semestr, żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX 13/14L - 16/17Z NIE
Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZCX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T 17/18Z - 17/18Z NIE
Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T 17/18L - ... NIE
Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.F4.2EL1.SI.TTZCX.T 16/17L - 16/17L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX 13/14L - 16/17Z NIE
Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T 16/17L - ... NIE
Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX 13/14L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00