Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, żywienie człowieka (TTZCX-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZCX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T | 17/18Z - 17/18Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.F4.2EL1.SI.TTZCX.T | 16/17L - 16/17L | NIE | |||
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - ... | n/d | 120.00 |