Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, żywienie człowieka (TTZCX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Anatomia człowieka T.3s.ANCZ.SI.TTZCX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Anatomia człowieka T.DZT.ANATO.SI.TTZCX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Ekonomia T.3s.EKON.SI.TTZCX.R | 16/17Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw 6: Gospodarka żywnościowa T.F3.6EL1.SI.TTZCX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCX.T | 16/17Z - 16/17Z |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw 6: Łańcuch produkcji i dystrybucji żywności T.F3.6EL2.SI.TTZCX.T | 17/18Z - 17/18Z |
![]() ![]() |
NIE | ||
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZC.SI.TTZCX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZCX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZCX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKSC.SI.TTZCX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Organizacja i zarządzanie T.3s.ORGZ.SI.TTZCX.R | 16/17Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |