Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, żywienie człowieka (TTZCX-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX | 12/13L - 15/16Z | NIE | ||||
Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.2s.BPPR.SI.TTZCX.T | 15/16L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Chemia 2 R.CHM.CHEM2.SI.TTZCX | 12/13L - 15/16Z | NIE | ||||
Chemia 2 T.2s.CHE2.SI.TTZCX.T | 15/16L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZCZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Fizyka R.FIZ.FIZYK.SI.TTZCX | 12/13L - 15/16Z | NIE | ||||
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZCX.R | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZCX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Grafika inżynierska T.IAP.GRAIN.SI.TTZCX | 14/15L - 15/16Z | NIE | ||||
Matematyka z elementami statystyki T.2s.MES2.SI.TTZCX.I | 15/16L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki 2 I.MAT.MATS2.SI.TTZCX | 12/13L - 15/16Z | NIE | ||||
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZCZ.I | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.2s.PZBP.SI.TTZCX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.2s.PTSR.SI.TTZCZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Rysunek techniczny i grafika komputerowa T.IAP.RTIGK.SI.TTZCX | 12/13L - 13/14L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13L - ... | n/d | 60.00 |