Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, żywienie człowieka (TTZCX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.SI.TXXXX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Chemia 1 R.CHM.CHEM1.SI.TTZCX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Chemia 1 T.1s.CHE1.SI.TTZCX.T | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ekologia T.KTF.EKOSC.SI.TTZCX | 12/13Z - 13/14L | NIE | ||||
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Ekologia i ochrona środowiska T.KTF.EKOOS.SI.TTZCX | 14/15Z - 14/15L | NIE | ||||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZCX.R | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki T.1s.MES1.SI.TTZCX.I | 15/16Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZCZ.I | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki 1 I.MAT.MATS1.SI.TTZCX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZCX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Obliczenia chemiczne T.MAZ.OBCHE.SI.TTZCX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZCX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZCX.T | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTZCX | 12/13Z - 14/15L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 30.00 |