Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZXX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - niestacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - 15/16L n/d 90.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17Z - ... n/d 88.00