Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZXX-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX 12/13L - 15/16Z NIE
Nutrigenomika T.ZCZ.NUTRI.NM.TTZXX 12/13L - 15/16Z NIE
Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.NM.TTZXX 12/13L - 15/16Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13L - ... n/d 60.00