Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZXX-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Informatyka stosowana T.IAP.INFRS.NM.TTZXX 12/13Z - 14/15L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.NM.TTZXX 12/13Z - 14/15L NIE
Statystyka stosowana T.IAP.STATS.NM.TTZXX 12/13Z - 14/15L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13Z - ... n/d 30.00