Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - niestacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Nutrigenomika T.3s.NUTR.NM.TTZXX.T 17/18Z - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.NM.TTZXX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 17/18Z - ... n/d 88.00