Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM)
Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - niestacjonarne

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Nutrigenomika T.3s.NUTR.NM.TTZXX.T 17/18Z - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.NM.TTZXX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.NM.TTZXX.R 18/19Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 17/18Z - ... n/d 88.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)