Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Trzeci semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Nutrigenomika T.3s.NUTR.NM.TTZXX.T | 17/18Z - ... | NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXX.R | 18/19Z - ... | NIE |
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.NM.TTZXX.T | 17/18Z - 17/18L | NIE |
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.NM.TTZXX.R | 18/19Z - ... | NIE |
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.NM.TTZXX.R | 18/19Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 17/18Z - ... | n/d | 88.00 |