Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXY.NM.03)
Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTX-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NM.TTZXX.T 16/17Z - 16/17L NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T 16/17Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17Z - ... n/d 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)