Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NM.TTZXX.T | 16/17Z - 16/17L | NIE |
Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXX.T | 16/17Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17Z - ... | n/d | 30.00 |