Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07)
  Etap: Siódmy semestr, technologia żywności (TTZTX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - niestacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Biotechnologia żywności T.7s.BIZY.NI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.NI.TTZTX 15/16Z - 17/18L NIE
Ergonomia A.EMR.ERGON.NI.TTZXX 15/16Z - 16/17L NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.NI.TTZTX 17/18Z - 17/18L NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.NI.TTZTX.A 18/19Z - ... NIE
Higiena produkcji T.7s.HIPR.NI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.NI.TTZXX 15/16Z - 17/18L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.NI.TTZTX.I 18/19Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.7s.OMTZ.NI.TTZTX.T 18/19Z - 19/20Z NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMITZ.NI.TTZXX 15/16Z - 17/18L NIE
Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX 15/16Z - 17/18L NIE
Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX 15/16Z - 16/17L NIE
Rachunkowość T.7s.RACH.NI.TTZTX.R 18/19Z - ... NIE
Rachunkowość T.DZT.RACHU.NI.TTZTX 15/16Z - 17/18L NIE
Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T 19/20Z - ... NIE
Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX 15/16Z - 16/17L NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.NI.TTZTX 17/18Z - 17/18L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00