Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07) | |
Etap: | Siódmy semestr, technologia żywności (TTZTX-7-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa inżynierska (inż.) Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - niestacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia żywności T.7s.BIZY.NI.TTZTX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Biotechnologia żywności T.BTZ.BTZYW.NI.TTZTX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ergonomia A.EMR.ERGON.NI.TTZXX | 15/16Z - 16/17L | NIE | ||||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.NI.TTZTX | 17/18Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.NI.TTZTX.A | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Higiena produkcji T.7s.HIPR.NI.TTZTX.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.NI.TTZXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.NI.TTZTX.I | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.7s.OMTZ.NI.TTZTX.T | 18/19Z - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMITZ.NI.TTZXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX | 15/16Z - 16/17L | NIE | ||||
Rachunkowość T.7s.RACH.NI.TTZTX.R | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Rachunkowość T.DZT.RACHU.NI.TTZTX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX | 15/16Z - 16/17L | NIE | ||||
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.NI.TTZTX | 17/18Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - 17/18L | n/d | 210.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | n/d | 208.00 |