Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07)
  Etap: Szósty semestr, technologia żywności (TTZTX-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Siódmy semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T 18/19L - 19/20L NIE
Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.NI.TTZTX.T 17/18L - 17/18L NIE
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T 18/19L - ... NIE
Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX 14/15L - 15/16L NIE
Podstawy żywienia człowieka T.6s.PZCZ.NI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX 14/15L - 17/18Z NIE
Praktyka (2 tygodnie) T.6s.PRAK.NI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX 14/15L - 17/18Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 180.00