Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07)
  Etap: Piąty semestr, technologia żywności (TTZTX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Szósty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F5.EL11.NI.TTZTX.T 18/19Z - 19/20Z NIE
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTX.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTX.T 17/18Z - 18/19Z NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTX.T 18/19Z - 18/19Z NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTX.T 19/20Z - ... NIE
Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.NI.TTZTX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T 18/19Z - 19/20Z NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F5.EL82.NI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F5.EL81.NI.TTZTX.T 17/18Z - 17/18L NIE
Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX 14/15Z - 16/17L NIE
Higiena produkcji T.5s.HIPR.NI.TTZTX.T 17/18Z - 18/19Z NIE
Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Toksykologia żywności T.5s.TOZY.NI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSZ.NI.TTZTX 14/15Z - 16/17L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 150.00