Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07)
  Etap: Czwarty semestr, technologia żywności (TTZTX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Piąty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.4s.EIOS.NI.TTZTX.T 16/17L - 17/18L NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.KTF.EKONW.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych R.AGB.EPZYW.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.4s.EKPZ.NI.TTZTX.R 16/17L - 17/18L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Inżynieria procesowa T.4s.INPR.NI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.OINPR.NI.TTZXX 13/14L - 16/17Z NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.4s.OMTZ.NI.TTZTX.T 18/19L - ... NIE
Organizacja i zarządzanie R.AGB.ORGZR.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie T.4s.ORGZ.NI.TTZTX.R 16/17L - ... NIE
Praktyka (2 tygodnie) T.4s.PRAK.NI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00