Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE
Ekonomia R.EKN.EKONM.NI.TTZXX 13/14Z - 15/16L NIE
Ekonomia T.3s.EKON.NI.TTZTX.R 16/17Z - ... NIE
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZ1.NI.TTZXX 13/14Z - 15/16L NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.NI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T 16/17Z - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX 13/14Z - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 90.00