Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXY.NI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.NI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Ekonomia R.EKN.EKONM.NI.TTZXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Ekonomia T.3s.EKON.NI.TTZTX.R | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZ1.NI.TTZXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.NI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.NI.TTZTX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKN1.NI.TTZTX | 13/14Z - 15/16L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |