Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z | 21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.NI.TXXXX.T | 15/16Z - ... | NIE | ||||
Chemia nieorganiczna R.CHM.CHNIE.NI.TTZXX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Chemia nieorganiczna T.1s.CHNI.NI.TTZTX.T | 15/16Z - 18/19Z | NIE | ||||
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.NI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTX.T | 17/18Z - ... | NIE | ||||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.NI.TTZTX.R | 17/18Z - ... | NIE | ||||
Elektyw humanistyczny 1: Filozofia T.F1.HU15.NI.TTZXX.T | 18/19Z - ... | NIE | ||||
Elektyw humanistyczny 1: Wybrane zagadnienia zdrowia psychicznego T.F1.HU14.NI.TTZXX.T | 17/18Z - 17/18Z | NIE | ||||
Grafika inżynierska T.IAP.GRAIN.NI.TTZXX | 14/15Z - 14/15L | NIE | ||||
Grafika inżynierska T.1s.GRIN.NI.TTZTX.T | 15/16Z - 18/19Z | NIE | ||||
Matematyka I.MAT.MATEM.NI.TTZXX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Matematyka T.1s.MATE.NI.TTZTX.I | 15/16Z - ... | NIE | ||||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.NI.TTZTX.T | 15/16Z - ... | NIE | ||||
Obliczenia chemiczne T.KTW.OBLCH.NI.TTZTX | 12/13Z - 14/15L | NIE | ||||
Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NI.TTZTX.T | 17/18Z - ... | NIE | ||||
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||||
Rysunek techniczny T.IAP.RTECH.NI.TTZXX | 12/13Z - 13/14L | NIE | ||||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.NI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 30.00 |