Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, II stopnia (TTDXZ.SM.03) | |
Etap: | Trzeci semestr, dietetyka (TTDDZ-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
dietetyka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dypl. magisterska (mgr) - Dietetyka - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Elektyw 4: Przechowalnictwo żywności T.F3.4ELa.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F3.5ELa.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Metody badań eksperymentalnych 2 T.3s.MBEK.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.SM.TTDXZ.R | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Praca magisterska T.3s.PMGR.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Seminarium dyplomowe T.3s.SEMD.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zarządzanie i marketing T.3s.ZAIM.SM.TTDXZ.R | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zdrowie publiczne T.3s.ZDRP.SM.TTDXZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | 74.00 | 88.00 |