Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, II stopnia (TTDXZ.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, dietetyka (TTDDZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, dietetyka
  Następne etapy: Trzeci semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Edukacja i poradnictwo żywieniowe T.2s.EIPZ.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 3: Nutrigenomika T.F2.3ELb.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Immunologia T.2s.IMMU.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych 1 T.2s.MBEK.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Ocena żywienia T.2s.OCZY.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Patofizjologia kliniczna T.2s.PAKL.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Psychologia kliniczna T.2s.PSKL.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.SM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 46.00 60.00