Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, II stopnia (TTDXZ.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, dietetyka (TTDDZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Demografia i epidemiologia żywieniowa T.1s.DIEP.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Diagnostyka laboratoryjna T.1s.DLAB.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw 1: Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F1.1EL4.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw kierunkowy I: Żywność specjalnego przeznaczenia T.F1.EK11.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw kierunkowy II: Postępowanie dietetyczne w wybranych schorzeniach T.F1.EK22.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE
Żywienie kliniczne T.1s.ZYKL.SM.TTDXZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 16.00 30.00