Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Piąty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Higiena i toksykologia żywności T.5s.HITZ.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDZ.T | 21/22Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22Z - ... | 136.00 | 150.00 |