Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXZ.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, dietetyka (TTDDZ-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, dietetyka
  Następne etapy: Piąty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Genetyka T.4s.GENE.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka II T.4s.PZCZ.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE
Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDZ.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... 106.00 120.00