Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXZ.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, dietetyka (TTDDZ-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, dietetyka
  Następne etapy: Czwarty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 1: Żywność niekonwencjonalna T.F3.1EL1.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw 2: Uzdatnianie wody w przemyśle spożywczym T.F3.2EL2.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Mikrobiologia T.3s.MIKR.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka I T.3s.PZCZ.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.3s.WTPZ.SI.TTDDZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 76.00 90.00