Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Drugi semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Anatomia człowieka T.2s.ANCZ.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Bezpieczeństwo narodowe T.2s.BENA.SI.TTDDZ.T | 19/20L - 22/23Z | NIE | ||||
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTDDZ.T | 19/20L - 21/22L | TAK | ||||
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTDDZ.T | 22/23Z - ... | NIE | ||||
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTDDZ.R | 19/20L - ... | NIE | ||||
Praktyka I (200 godz.) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.2s.WTPZ.SI.TTDDZ.T | 22/23L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 46.00 | 60.00 |