Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXZ.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, dietetyka (TTDDZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Anatomia człowieka T.2s.ANCZ.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Bezpieczeństwo narodowe T.2s.BENA.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTDDZ.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka (200h) T.2s.PRAK.SI.TTDDZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 46.00 | 60.00 |