Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia Czwarty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Elektyw 5: Alergeny w żywności T.F4.5ELa.NM.TTDXZ.T | 20/21L - 21/22L | NIE | ||||
Elektyw 5: Nutrigenomika T.F4.5ELd.NM.TTDXZ.T | 22/23L - ... | NIE | ||||
Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T | 20/21L - ... | NIE | ||||
Podstawy przedsiębiorczości T.4s.PPRZ.NM.TTDXZ.R | 20/21L - ... | NIE | ||||
Praca magisterska T.4s.PMGR.NM.TTDXZ.T | 20/21L - ... | NIE | ||||
Seminarium dyplomowe T.4s.SEMD.NM.TTDXZ.T | 20/21L - ... | NIE | ||||
Zarządzanie i marketing T.4s.ZAIM.NM.TTDXZ.R | 20/21L - ... | NIE | ||||
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDXZ.T | 20/21L - ... | NIE | ||||
Zdrowie publiczne T.4s.ZDRP.NM.TTDXZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | n/d | 118.00 |