Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T
|
21/22Z - 21/22L
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T
|
23/24Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Hodowle komórkowe w badaniach żywieniowych T.F3.1ELb.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - 20/21L
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1ELa.NM.TTDXZ.T
|
22/23Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Hodowle komórkowe w badaniach dietetycznych T.F3.2ELb.NM.TTDXZ.T
|
23/24Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F3.2ELa.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - 21/22L
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T
|
22/23Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T
|
21/22Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - 20/21L
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T
|
22/23Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw 4: Nutrigenomika T.F3.4ELb.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - 21/22L
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T
|
23/24Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|
Seminarium T.3s.SEMI.NM.TTDXZ.T
|
20/21Z - ...
|
|
|
|
|
NIE
|