Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia Trzeci semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia (TTDXZ.NM.04)
Etap: Trzeci semestr, dietetyka (TTDDZ-3-SEM)
Poprzednie etapy: Drugi semestr, dietetyka
Następne etapy: Czwarty semestr, dietetyka
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21Z 21/22Z 22/23Z 23/24Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T 21/22Z - 21/22L NIE
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T 23/24Z - ... NIE
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Hodowle komórkowe w badaniach żywieniowych T.F3.1ELb.NM.TTDXZ.T 20/21Z - 20/21L NIE
Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1ELa.NM.TTDXZ.T 22/23Z - ... NIE
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Hodowle komórkowe w badaniach dietetycznych T.F3.2ELb.NM.TTDXZ.T 23/24Z - ... NIE
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F3.2ELa.NM.TTDXZ.T 20/21Z - 21/22L NIE
Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T 22/23Z - ... NIE
Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Przechowalnictwo żywności T.F3.3ELb.NM.TTDXZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 3 (z zakresu przechowalnictwa żywności): Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.3ELa.NM.TTDXZ.T 20/21Z - 20/21L NIE
Elektyw 4: Alergeny w żywności T.F3.4ELc.NM.TTDXZ.T 22/23Z - ... NIE
Elektyw 4: Nutrigenomika T.F3.4ELb.NM.TTDXZ.T 20/21Z - 21/22L NIE
Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T 23/24Z - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE
Seminarium T.3s.SEMI.NM.TTDXZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 76.00 90.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)