Dietetyka, stacjonarne, II stopnia Trzeci semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Diagnostyka laboratoryjna T.3s.DLAB.SM.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Nowe tendencje w opakowalnictwie żywności T.F3.EL23.SM.TTDDX.T | 19/20L - ... | NIE |
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Przechowalnictwo żywności T.F3.EL21.SM.TTDDX.T | 16/17L - 16/17L | NIE |
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T | 17/18L - 18/19L | NIE |
Elektyw specjalizacyjny II: Alergeny w żywności T.F3.ES23.SM.TTDDX.T | 19/20L - ... | NIE |
Elektyw specjalizacyjny II: Nutrigenomika T.F3.ES22.SM.TTDDX.T | 16/17L - 18/19L | NIE |
Kultura, sztuka i tradycja regionu C.F.KSTR.SM | 16/17L - 18/19Z | NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.SM.TTDDX.R | 18/19L - ... | NIE |
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.SM.TTDDX.T | 16/17L - 17/18L | NIE |
Zarządzanie i marketing T.3s.ZAIM.SM.TTDDX.R | 16/17L - ... | NIE |
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Zdrowie publiczne T.3s.ZDRP.SM.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17L - ... | n/d | 88.00 |