Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, II stopnia (TTDXY.SM.03)
  Etap: Trzeci semestr, dietetyka (TTDDX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, dietetyka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr) - Dietetyka - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 17/18L 18/19Z 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Diagnostyka laboratoryjna T.3s.DLAB.SM.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Nowe tendencje w opakowalnictwie żywności T.F3.EL23.SM.TTDDX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Przechowalnictwo żywności T.F3.EL21.SM.TTDDX.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw II z zakresu przechowalnictwa żywności: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.EL22.SM.TTDDX.T 17/18L - 18/19L NIE
Elektyw specjalizacyjny II: Alergeny w żywności T.F3.ES23.SM.TTDDX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw specjalizacyjny II: Nutrigenomika T.F3.ES22.SM.TTDDX.T 16/17L - 18/19L NIE
Kultura, sztuka i tradycja regionu C.F.KSTR.SM 16/17L - 18/19Z NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.SM.TTDDX.R 18/19L - ... NIE
Przedmiot z zakresu bezpieczeństwa państwa: Bezpieczeństwo narodowe T.3s.PZBP.SM.TTDDX.T 16/17L - 17/18L NIE
Zarządzanie i marketing T.3s.ZAIM.SM.TTDDX.R 16/17L - ... NIE
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Zdrowie publiczne T.3s.ZDRP.SM.TTDDX.T 16/17L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 16/17L - ... n/d 88.00