Dietetyka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, II stopnia (TTDXY.SM.03) | |
Etap: | Pierwszy semestr, dietetyka (TTDDX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Demografia i epidemiologia T.1s.DIEP.SM.TTDDX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy z zakresu dietetyki: Leczenie żywieniowe w wybranych jednostkach chorobowych T.F1.EKD4.SM.TTDDX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTDDX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka dyplomowa T.1s.PRDY.SM.TTDDX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Żywienie kliniczne T.1s.ZYKL.SM.TTDDX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16L - ... | n/d | 30.00 |