Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, dietetyka (TTDDX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, dietetyka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Dietetyka - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
BHP i Ergonomia A.EMR.BHPRG.SI.TTDXX 15/16Z - 16/17L NIE
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowia T.7s.EZPZ.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowia T.MAZ.EZPRZ.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERBHP.SI.TTDXX 17/18Z - 17/18L NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.SI.TTDDX.A 18/19Z - ... NIE
Farmakologia i farmakoterapia T.7s.FAFA.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa T.ZCZ.FARMK.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTDXX 15/16Z - 16/17L NIE
Ochrona własności intelektualnej I.GPA.OCHWI.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TTDDX.I 18/19Z - ... NIE
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia T.7s.PEOZ.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia T.GPA.PREKZ.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE
Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTDDX.T 19/20Z - 19/20L NIE
Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Systemy bezpieczeństwa żywności T.SPO.SYSBZ.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE
Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T 18/19Z - ... NIE
Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTDXX 15/16Z - 17/18L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00