Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07) | |
Etap: | Siódmy semestr, dietetyka (TTDDX-7-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa inżynierska (inż.) Praca dypl. inżynierska (inż.) - Dietetyka - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
BHP i Ergonomia A.EMR.BHPRG.SI.TTDXX | 15/16Z - 16/17L | NIE | ||||
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowia T.7s.EZPZ.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Edukacja żywieniowa i promocja zdrowia T.MAZ.EZPRZ.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX | 16/17Z - 16/17Z |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.CHK.09E82.SI.TTDXX | 17/18Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Elektyw VIII: Surowce i półprodukty w przemyśle koncentratów spożywczych T.F7.EL82.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERBHP.SI.TTDXX | 17/18Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.SI.TTDDX.A | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Farmakologia i farmakoterapia T.7s.FAFA.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa T.ZCZ.FARMK.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.SI.TTDXX | 15/16Z - 16/17L | NIE | ||||
Ochrona własności intelektualnej I.GPA.OCHWI.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TTDDX.I | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia T.7s.PEOZ.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia T.GPA.PREKZ.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTDDX.T | 19/20Z - 19/20L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Systemy bezpieczeństwa żywności T.7s.SYBZ.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Systemy bezpieczeństwa żywności T.SPO.SYSBZ.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | |||
Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TTDDX.T | 18/19Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTDXX | 15/16Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - 17/18L | n/d | 210.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | n/d | 208.00 |