Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
Etap: Szósty semestr, dietetyka (TTDDX-6-SEM)
Poprzednie etapy: Piąty semestr, dietetyka
Następne etapy: Siódmy semestr, dietetyka
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Dietetyka geriatryczna T.6s.DIEG.SI.TTDDX.T 17/18L - 20/21Z NIE
Dietetyka geriatryczna T.6s.DIGE.SI.TTDDX.T 20/21L - ... NIE
Dietetyka geriatryczna T.DZT.DIEGE.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Dietetyka pediatryczna T.6s.DIEP.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Dietetyka pediatryczna T.DZT.DIEPE.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T 17/18L - 18/19Z NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T 19/20L - ... NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T 18/19L - 19/20Z NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTDDX.T 18/19L - 19/20Z NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T 17/18L - 18/19Z NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T 19/20Z - ... NIE
Kliniczny zarys chorób T.6s.KZCH.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Kliniczny zarys chorób T.DZT.KLZCH.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Parazytologia T.6s.PARA.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Parazytologia T.ZCZ.PARAZ.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Praktyka III T.DZT.PRAK3.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Projektowanie technologiczne T.MAZ.PROTE.SI.TTDXX 14/15L - 16/17Z NIE
Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.MAZ.PTPPP.SI.TTDXX 16/17L - 17/18Z NIE
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE
Żywienie sportowców T.6s.ZYWS.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Żywienie sportowców T.ZCZ.ZYWSP.SI.TTDXX 14/15L - 17/18Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 180.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)