Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Dietetyka geriatryczna T.6s.DIEG.SI.TTDDX.T | 17/18L - 20/21Z | NIE | |
Dietetyka geriatryczna T.6s.DIGE.SI.TTDDX.T | 20/21L - ... | NIE | |
Dietetyka geriatryczna T.DZT.DIEGE.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Dietetyka pediatryczna T.6s.DIEP.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Dietetyka pediatryczna T.DZT.DIEPE.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T | 17/18L - 18/19Z | NIE | |
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T | 19/20L - ... | NIE | |
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX | 16/17L - 16/17L | NIE | |
Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T | 18/19L - 19/20Z | NIE | |
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX | 16/17L - 16/17L | NIE | |
Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTDDX.T | 18/19L - 19/20Z | NIE | |
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09E72.SI.TTDXX | 16/17L - 16/17L | NIE | |
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T | 17/18L - 18/19Z | NIE | |
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T | 19/20Z - ... | NIE | |
Kliniczny zarys chorób T.6s.KZCH.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Kliniczny zarys chorób T.DZT.KLZCH.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Parazytologia T.6s.PARA.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Parazytologia T.ZCZ.PARAZ.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Praktyka (200h) T.6s.PRAK.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Praktyka III T.DZT.PRAK3.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Projektowanie technologiczne T.MAZ.PROTE.SI.TTDXX | 14/15L - 16/17Z | NIE | |
Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.6s.PTPP.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Projektowanie technologiczne procesów produkcji potraw T.MAZ.PTPPP.SI.TTDXX | 16/17L - 17/18Z | NIE | |
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE | |
Żywienie sportowców T.6s.ZYWS.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE | |
Żywienie sportowców T.ZCZ.ZYWSP.SI.TTDXX | 14/15L - 17/18Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15L - ... | n/d | 180.00 |