Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, dietetyka (TTDDX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, dietetyka
  Następne etapy: Szósty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw I: Żywieniowe aspekty przetwórstwa węglowodanów T.KTW.09E11.SI.TTDXX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09E32.SI.TTDXX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.09E52.SI.TTDXX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDX.T 17/18Z - 18/19L NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T 19/20Z - ... NIE
Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZCZ.SI.TTDXX 14/15Z - 16/17L NIE
Gospodarka wodna i ściekowa T.5s.GWIS.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Gospodarka wodna i ściekowa T.KTF.GOWIS.SI.TTDXX 15/16L - 16/17L NIE
Higiena i toksykologia żywności T.ZCZ.HITOK.SI.TTDXX 14/15Z - 16/17L NIE
Higiena i toksykologia żywności T.5s.HITZ.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.HPRZY.SI.TTDXX 14/15Z - 16/17L NIE
Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDX.T 17/18Z - ... NIE
Podstawy dietetyki T.ZCZ.PODDI.SI.TTDXX 14/15Z - 16/17L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 150.00