Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Czwarty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
Etap: Czwarty semestr, dietetyka (TTDDX-4-SEM)
Poprzednie etapy: Trzeci semestr, dietetyka
Następne etapy: Piąty semestr, dietetyka
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T 17/18L - 18/19Z NIE
Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T 18/19L - ... NIE
Genetyka T.4s.GENE.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Genetyka T.ZCZ.GENET.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Inżynieria procesowa T.4s.INPR.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.IZNPR.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Praktyka II T.DZT.PRAK2.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)