Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, dietetyka (TTDDX-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L | 19/20L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T | 16/17L - 16/17L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T | 17/18L - 18/19Z |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Genetyka T.4s.GENE.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Genetyka T.ZCZ.GENET.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Inżynieria procesowa T.4s.INPR.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Inżynieria procesowa T.IAP.IZNPR.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE | |||
Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka II T.DZT.PRAK2.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - ... | n/d | 120.00 |