Dietetyka, stacjonarne, I stopnia Czwarty semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T | 16/17L - 16/17L | NIE |
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T | 17/18L - ... | NIE |
Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T | 17/18L - 18/19Z | NIE |
Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T | 18/19L - ... | NIE |
Genetyka T.4s.GENE.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Genetyka T.ZCZ.GENET.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Inżynieria procesowa T.4s.INPR.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Inżynieria procesowa T.IAP.IZNPR.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T | 16/17L - ... | NIE |
Praktyka II T.DZT.PRAK2.SI.TTDXX | 13/14L - 16/17Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14L - ... | n/d | 120.00 |