Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, dietetyka (TTDDX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, dietetyka
  Następne etapy: Piąty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T 17/18L - ... NIE
Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T 17/18L - 18/19Z NIE
Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDX.T 18/19L - ... NIE
Genetyka T.4s.GENE.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Genetyka T.ZCZ.GENET.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Inżynieria procesowa T.4s.INPR.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.IZNPR.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE
Praktyka (200h) T.4s.PRAK.SI.TTDDX.T 16/17L - ... NIE
Praktyka II T.DZT.PRAK2.SI.TTDXX 13/14L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00