Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, dietetyka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, dietetyka (TTDDX-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, dietetyka
  Następne etapy: Czwarty semestr, dietetyka
Kierunki: dietetyka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZY.SI.TTDXX 13/14Z - 14/15L NIE
Mikrobiologia T.3s.MIKR.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Mikrobiologia T.KTF.MIKRO.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTZY.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.3s.WTPZ.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.IAP.WTWPZ.SI.TTDXX 15/16Z - 15/16L NIE
Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T 16/17Z - ... NIE
Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX 13/14Z - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14Z - ... n/d 90.00