Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, dietetyka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Dietetyka, stacjonarne, I stopnia (TTDXY.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, dietetyka (TTDDX-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, dietetyka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
dietetyka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Maszynoznawstwo T.IAP.MASZY.SI.TTDXX | 13/14Z - 14/15L | NIE | |||
Mikrobiologia T.3s.MIKR.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia T.KTF.MIKRO.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTZY.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE | |||
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.3s.WTPZ.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności T.IAP.WTWPZ.SI.TTDXX | 15/16Z - 15/16L | NIE | |||
Żywność niekonwencjonalna T.3s.ZYNK.SI.TTDDX.T | 16/17Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Żywność niekonwencjonalna T.ZCZ.ZYWNK.SI.TTDXX | 13/14Z - 15/16L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 13/14Z - ... | n/d | 90.00 |